Nyheder

Close

Prenax AB køber abonnementsdel af BTJ Sverige AB

27/08/2017

Lund, Stockholm og Helsingfors, 28 augusti 2017

Prenax AB har i dag købt abonnementsdelen fra BTJ Sverige AB, hvilket indebærer at Prenax stadfæster sin position som den ledende aktør indenfor abonnementshåndtering på det nordiske marked.

BTJ Sverige AB har i dag, den 28 august 2017, solgt sin abonnementshåndteringsdel til Prenax AB som overtager al virksomhed, når det drejer sig om abonnementsservice i Sverige og Finland.

”Handlen er i tråd med BTJ strategi om at forme et BTJ baseret på vores unikke styrker og derfor muliggøre udviklingen af vores kerneområders produkter og ydelser i de kommende år" siger Anette Grönroos, administrerende direktør for BTJ Sverige AB

”Prenax har samme kerneværdier som BTJ, hvilket borger for att abonnements virksomheden vil blive drevet videre i samme ånd som i dag med langvarige kunderelationer, førsteklasses service och høj gennemsigtighed” siger Fredrik Petersson, CEO Prenax AB.

Jerome Conquet, CEO Prenax Group, slår fast at: “Købet  bidrager til yderligere at stadfæste vores position som den ledende aktør på det nordiske marked og ligger helt på linje med Prenax vækststrategi som har ført til, at Prenax-gruppen har fordoblet sin størrelse de seneste 5 år.“

Prenax er en global virksomhed indenfor abonnementshåndtering, grundlagt i 1993, med en global omsætning på over 1 300 MSEK. Vi har kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, England, Frankrig, USA och Australien.

For yderligere information, venligst kontakt:

Fredrik Petersson
Telefon: +46 8 5055 2115

Press Release - Prenax AB køber abonnementsdel af BTJ Sverige AB