Tjenester

Integrerede løsninger

Integrationer med indkøbssystemer

Prenax har lang erfaring med at integrere vores system med vores kunders indkøbssystemer. Den mest udbredte proces for dette er såkaldte Punchout-løsninger, hvor I via jeres indkøbssystem får adgang til hele Prenax' webbaserede værktøj.

Forbindelsen mellem jeres indkøbssystem og Prenax sker helt automatisk, og brugerne behøver ikke at huske på brugernavn eller adgangskode for at få adgang til deres personlige konto hos Prenax.

Prenax' Punchout-løsning er i mange henseender unik på den måde, at den ikke kun giver adgang til et indkøbsværktøj, hvor brugeren kan søge efter og bestille tusindvis af titler og produkter, men også gør det muligt at administrere alle abonnementsaktiviteter, såsom håndtering af fornyelser, reklamationer, adresseændringer osv.

Platforme

Prenax' system er kompatibelt med alle indkøbssystemer og platforme, som understøtter en såkaldt Punchout-proces. Det betyder, at Prenax i øjeblikket har løsninger til f.eks. følgende systemer/platforme: Ariba, SAP, Oracle, PeopleSoft, IBX, Proceedo, Basware og Hubwoo.

Vores medarbejdere er nøglen til vores succes